דורון יופיטר

הגרושה רוצה לטוס לחו"ל ומצפה שאני אשלם גם מזונות וגם אדאג לילדים איך אפשר לשנות הסכם גירושים? תודה!

בהסכם כתוב שכל אחד מהצדדים רשאי לטוס אבל לא מפורט לגבי תשלום המזונות. ניתן לבקש מבית משפט לחדד את הסעיף הזה???

עו"ד אורי כנרי ממשרד בר זהר

דורון שלום רב, קיימים שני מצבים שונים ונפרדים. האחד - מצב של שינוי נסיבות המאפשר עתירה לבית השמפט בכל עת, והשני - מצב של אי בהירות בהסכם שגם אז ניתן לעתור לבית המשפט לשנותו. ככל שההסכם לא מתאים בגלל בעיות שהיו קיימות ערב חתימתו, הרי ששינוי ההסכם יהיה קשה הרבה יותר. למידע קונקרטי אתה מוזמן לפנות למשרדנו. בברכה, אורי כנרי, עו"ד