שולמית

היה לי חשבון ביחד עים בעלי הוא עזב בית ורק לי היתה אפשרות להוציא מכספומט ואז הוצאתי הכול

שנכס לי ממס ה כננסה 106 שלא עקב נקודת זיכוי של נכות ויש בעיות במקביל הוצאתי הכול מפרטי גם חסכתי דרך נכות שלי ילדי הוא ראוי לעשות שם חלוקה

עו"ד אורי כנרי ממשרד בר זהר

שולמית שלום רב, אינני בטוח שירדתי לסוף דעתך. השאלה אינה מובנת לי. בברכה,

שולמית

אני ובעלי הינו יחד בחשבון יחד שננינו מוצאים כסף אצל פקיד ורק אני חצוני הוצאתי כספים רבים ויש טענות על שעישתי לטובת הבית ומקביל רוצה חצי גם מביטוח לאומי שלי של ילדים נכים מרושע