גיא

הקטנת מזונות + הסדרי ראיה לבת שלא מגיעה מזה מספר שנים

בוקר טוב אני גרוש +2 ילדים בן 8 ובת 10 החל משנת 07/13 עצמאי משתכר כ 10000 ש"ח בחודש אך גם פחות. פסק דין על פי סעיף 79 , ניתן פסק דין באותו מעמד גם למזונות גבוהים של 5,600 מבלי שבדקו הכנסותי. מאז הבת שלי לא מגיעה אליי אלא רק הבן וגרושתי טוענת כי זה יסתדר ואינה מוכנה לקחת את הבת לטיפול וטוענת שזה יסתדר עם הזמן! שאלתי היא האם הגיוני סכום המזונות? והאם אפשר להוריד מזונות רטרו בתביעה בשל כך שבתי לא הגיעה אליי 5 שנים? ומה עליי לעשות ע"מ שבתי תחזור להיות איתי בקשר למרות מניעת האם בדרכים לא דרכים..

עו"ד אורי כנרי ממשרד בר זהר

גיא שלום רב, קיים מנגנון בחוק לטיפול בנושא שהעלית והוא נקרא "בן מורד" בנסיבות מסויימות אתה רשאי להגיש תביעת בן מורד ואז ייתכן שישללו את הזכאות למזונות. לפרטים נוספים אתה מוזמן לפנות למשרדנו. בברכה,