ניקי

בירור שכר טרחת עו"ד בהגשת תביעה ליישוב סכסוך

שלום, עקב גילוי שבעלי מנהל רומן , הגעתי לעו"ד והגשתי דרכו בקשה לישוב סכסוך, העו"ד גבה ממני שכר טרחה סך של 17,000 ש"ח הכולל הגשת בקשה לפתיחת תיק לישוב סכסוך וייצוג אם יהיה . עקב הבלאגן שהיה לי בחיי וההחלטות אם אכן להתגרש או לא, יצא שהתיק תוך חצי שנה ניסגר ללא כל ייצוג כי לא היה צורך (הקפאנו הליכים וביטלנו פגישות ), ובעלי ואני החלטנו בסוף ללכת לגישור ולסיים את נישואינו בצורת גישור. שאלתי היא האם אני יכולה לדרוש את הכסף ששלמתי לעו"ד כיון שחוץ מהגשת בקשה ליישוב סכסוך שלהבנתי לא עולה יותר מכמה מאות שקלים לא נעשה שום ייצוג עבורי? אודה לתשובתכם

עו"ד אורי כנרי ממשרד בר זהר

ניקי שלום רב, לצורך תשובה עלי לראות את הסכם שכר הטרחה שנחתם ביניכם.