עדן

רוצה להתגרש איך מתחילים

שלום! אנחנו הורים לשני תינוקות! כבר שנתיים אנחנו חיים בריבים , אין הבנה בבית ! אין דאגה ! אני כל הזמן הזה חייתי עם הרגשה שבעלי מחפש מישהי מהצד! לא מזמן גיליתי מאנשים שאני לא מכירה שהוא מכיר נשים ומספר להם שאנחנו גרושים כבר חצי שנה וכבר לא גרים ביחד! שבאתי לשאול אותו האם זה נכון הוא הסכים ועוד אמר שזה היה כמה נשים שהוא סיפר את זה עכשיו הוא נותן לי תנאים או ששוכחים הכל או שמתגרשים! אומר אני בכוונה אלך לעבוד לעבודה לקבל מינימום בשביל שאת לא תקבלי כלום במזונות! ישהלוואה שלקחתי בשבילו כי היה לו עוצר לפועל והוא לא יכל לקחת או תז הוא שם לי לחשבון כל חודש כסף אומר שהוא יפסיק את זה ! עכשיו במקרה שלי אני בארץ לבד, כל המשפחה שלי לא גרים כאן אין לי מקום לקום וללכת לעזוב את הכל , במקרה הגירושים מה הזכויות שלי יש לי שני תינוקות איך אני אתמודד ככלכלי לאן אני אלך כמה זמן יקח תהליך גירושים ?האם הוא יכול לקחת לי ילדים ? אם אני רוצה לצאת לחול עם ילדים הוא יכול לא לתת לי אישור ? האם יש עזרה מהמדינה שאנשים שאיןנלהם לאן ללכת עם ילדים ? תודה רבה

יעל

לפני שהדברים הופכים למלחמה, וזה עלול לקרות מהר, מציעה לך לפנות למשרד של עו"ד מנחם כהן שהוא מגשר גירושין עם המון נסיון וגם יועץ זוגי Pmc-law.co.il

עו"ד אורי כנרי ממשרדבר-זהר

עדן שלום רב, שאלת הרבה מאוד שאלות ביחד, ועל מנת לענות עליהן את צריכה יעוץ מסודר. בגדול אגיד רק שההחלטה אם להתגרש או לא היא שלך. הליך גירושין יכול לקחת שנתיים שלוש ויותר. אם אין סיבה מאוד קיצונית הוא לא יוכל לקחת לך את הילדים, הוא יכול למנוע ממך לצאת לחו"ל עם הילדים. יש סיוע משפטי בישראל. את שאר התשובות נוכל לתת לך טלפונית.