אורלי

מכירת החלק של הגרוש בבית לאשתו

שלום רב, לא מזמן אני ובעלי החלטנו להיתגרש גירושים בהסכמה, וגרושי יצא מהבית והשכיר דירה משלו, כאשר ביקשתי לקנות את חלקו בבית בו אני גרה הוא סירב בטענה שהנכס מכניס כסף והוא רוצה חלק ממנו (אני גרה בוילה עם 2 יחידות דיור מושכרות) אולם אינו מוכן להשתתף בחובות של הנכס כמו ארנונה. האם יש אפשרות לתבוע ממנו למכור לי את החלק שלו בנכס מאחר ואני גרה בו?

עו"ד גיל בר-זהר

אורלי שלום רב, ההליך הנכון הוא תביעה לפירוק שיתוף, ובו בית המשפט יכריע מי ימכור למי. לפרטים נוספים את מוזמנת ליצור קשר עם משרדנו.