נעם

פתיחת תיק גירושין בבית משפט לענייני משפחה

פרודה מזה שנה וחצי, גישור פרטי ארוך שבסופו הבעל חזר בו מההסכמות. מעוניינת שההליך יתקיים בבית דין למשפחה אך לא רוצה ליצור טריגר למלחמה. השלב הראשון הוא בקשה ליישוב סכסוך? הדבר יקבע שהכל יתנהל שם? האם במקביל עלי לעשות משהו בבית הדין הרבני כדי לקבל גט בלבד (אך שהמשפט לא יתנהל שם)? עצות נוספות?

עו"ד גיל בר-זהר

שלום רב, כל תביעה המוגשת כיום, יש להקדים לה בקשה ליישוב סכסוך. אשר לשיקולים אם לנהל את התביעה בבית המשפט למשפחה או בבית הדין הרבני, לכל בית משפט יש יתרונות וחסרונות משלו, ואשמח לתת לך ייעוץ פרטני בנושא. את מוזמנת להתקשר למשרדנו.