מורימור

נשואה אזרחית וחיה בהולנד

נשואה לאדם שהתגלה כנוכל מלא חובות אנחנו לא גרים בישראל,לצערי לא עשינו הסכם טרום, אך שאלתי היא כזו האם אני יכולה פשוט לבוא ארצה ולהמשיך הלאה כאילו אני רווקה? לא התחתנתי ברבנות,הוסיף ואומר שאני כבר בתהליך גירושין, בנוסף האם יש סיכוי שבגלל החובות שיש לו יכולים להוציא לי צו יציאה מהולנד?

עו"ד גיל בר-זהר

שלום רב, אינני בקיא בהליכי ההוצאה לפועל בהולנד ואינני יודע להגיד לך אם ניתן להוציא לך צו עיכוב יציאה מהולנד. אם התחתנת בהליך אזרחי, לא הייתי "ממשיך כאילו אני רווקה" אלא פועל בהליך של התרת נישואין. לשאלות נוספות, את מוזמנת לפנות למשרדנו.