סרגי

שלום גיל בר זהר! הנושא קיזוז כספים של הצדדים

אני נשוי 20 שנה! הגנו למצב גירושין! בית דין רבני נתן אקטואר מטעמו בשביל לקזז כספים של הצדדים! אותי חייב להציג כול המסמכים! ולא חייב אותה להציג את מסמכים שלה אחרי 20 שנות עבודה! בסוף אני חייב לה כספים והיא אחרי 20 שנות עבודה צברה 370 שקל! ובית דין רבני קיבל את הסיכום עבודתו ואסר לחקור את אקטואר!לא יודע מה לעשות!

עו"ד גיל בר-זהר

סרגי שלום רב, על מנת להתייחס לטענותיך, עלי לעיין בחומר הרלוונטי. אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדנו.