יפ

תוקף פסיקת בית משפט לעינייני משפחה

שלום רב.אני גרושה מ-2012 ועוד לפני כן היינו פרודים מ-2009.יש לנו שלושה ילדים משותפים(שניים בגירים וקטינה אחת שמתגוררת איתי בהסכמת אביה)הגרוש-בן ממשיך בעל נחלה חקלאית במושב. אני מתגוררת במרכז.הפסיקה האחרונה של ביהמ"ש בעינייננו הייתה בשנת 2014 ובה קבע השופט שעלינו למנות שמאי שיעריך את שווי הבית וממנו אקבל את החצי המגיע לי.....רציתי לדעת לכמה זמן יש תוקף להחלטה מישפטית מעין זו?(אם בכלל) מאחר ולא מינינו שמאי,אלא החלטנו ל"סגור" את הנושא ביננו בהסכם גירושין,שגם הוא עדיין לא נחתם ונסגר.

עו"ד גיל בר-זהר

יפית שלום רב, על מנת להשיב לך עניינית עלי לראות את החלטת בית המשפט. את מוזמנת ליצור קשר עם משרדנו, ואנסה לעזור לך. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד בר-זהר משרד עורכי דין