רבקה היילברון

האם חוקי לחייב את הגרושה לחתום לעזרה לגרוש כדי שהוא יקבל משכנתא?

בהתמחרות על הדירה,זכה הגרוש. וכעת הוא מתקשה לעמוד בהשלמת ההתחייבות. עוה"ד שלו המציאה טופס לחייב את הגרושה לחתום בבנק ובפני כל מוסד פיננסי כמו העיריה, בכדי שיוכל לקבל משכנתא. הבנק מקשה/מסרב לתת לו משכנתא.האם זה נכון לאלץ אותה בכך?ולמרבה הפלא עוה"ד שלה הושפעהוהסכימה למהלך. הגרושה מסרבת לחתום ןלעזור לו בבנק.

עו"ד גיל בר-זהר

רבקה שלום רב, אני לא בטוח שהבנתי את שאלתך עד הסוף. אשמח לייעץ לך יותר לעומק, לאחר שאדע על מה בדיוק את מתבקשת לחתום ומה מהות העזרה שאת מתבקשת להושיט לגרוש שלך. אנא צרי קשר עם המשרד, וננסה לעזור לך. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד מנהל הפורום