אבי לוי

גירושין בזמן הריון

שלום רב, לצערי עשיתי מספר רב של שגיאות. 1. להיכנס לזוגיות לא טובה (בשבילי) 2. כמו מטומטם גם התחתנתי 3. אישתי בהריון בתחילת הדרך כבר טרם ההריון רציתי לפרק הכל, אך לא היה לי כוחות נפשיים להתמודד עם זה. שאלתי היא: יש אפשרות לגירושין עם ויתור על הילד? (מבחינתי). הכוונה, שלא אהיה אבא בכלל, לא אשלם מזונות וכך לא יהיה לי קשר בכלל איתה, כם התינוק וכל שאר משפחתה?

עו"ד גיל בר-זהר

אבי שלום רב, אתה אביו של הילד, וככזה עליך לזון (מלשון מזון) אותו. העקרון המשפטי המנחה הוא טובת הילד, והילד צריך לאכול, צריך מלבושים, צריך תרופות, חינוך וכו'. אין לכך קשר לשאלה אם אתה נשוי או לא. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד מנהל הפורום