מאיר ש

עד מתי יש לשלם מזונות אישה?

הנני מחוייב לשלם מזונות אישה בהחלטה של בית הדין הרבני האיזורי. בתחילת החודש יצא פסק דין המחייב אותנו להתגרש עם תאריך סידור גט לסוף החודש. האם אני מחוייב לשלם מזונות אישה עד לתאריך פסק הדין או עד לתאריך הגירושין בפועל ?

עו"ד גיל בר-זהר

מאיר שלום רב, מזונות אישה משולמים לה כל עוד הנכם נשואים. הסיטואציה שאתה מתאר היא נדירה, אך כפי שאני מבין את ההחלטה, כל עוד לא האישה היא זו שהכשילה את מתן הגט, עליך להוסיף ולשלם לה מזונות אישה עד לגירושין בפועל. בכל מקרה, על מנת לתת לך חוות דעת מבוססת יותר עלי לעיין בהחלטה. בברכה, וחג שמח גיל בר-זהר, עו"ד מנהל הפורום