תהילה

פתיחת הסכם גירושין וערעור על מזונות

חתמתי על הסכם גירושין ובו ויתרתי על מזונות ילדים תמורת חצי מסכום הדירה שנקנתה לנו בעזרת הורי,כאשר הסכום מתחלק לחודשים עד שהילדה תגיע לגיל 18, סהכ 600 שקלים בחודש, סכום שכמובן לא מספיק להוצאות חודשיות לילדה. חתמתי על הסעיף הזה כי הגרוש שלי אמר שהוא לא יתן לי גט אם אדרוש מזונות. בנוסף הוא החתים את הורי שבאם תהיה תביעת מזונות מצידי, מצד בעלי או הילדה הורי ישלמו את המסונות במקומו ואף יפצו אותו על הוצאות משפט וכו. האם יש דרך לפתוח את ההסכם ולדרוש מזונות כפי שהחוק קובע?

עו"ד גיל בר-זהר

שלום תהילה, על מנת לתת לך ייעוץ נכון, נדרשים לי פרטים נוספים, לרבות הסכם הגירושין עליו חתמת. אנא צרי קשר עם משרדנו, וננסה לעזור לך בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד מנהל הפורום