לירון

האם יש צורך בביטול הסכם ממון לאחר הגירושין?

שלום, התחתנתי בחתונה אזרחית בקפריסין ועוד לפני החתונה עשיתי הסכם ממון בבית משפט בישראל. לפני שנים אחדות, התגרשתי בהסכמה בחו"ל ואישרתי את הגירושין במשרד הפנים בארץ. האם צריך גם לבטל את הסכם הממון שעשינו בבית המשפט בישראל? או שהוא מתבטל אוטומטית לאחר הגרושין?

עו"ד גיל בר-זהר

שלום לירון, על מנת לענות על השאלה שלך, עלי לעיין בהסכם הממון שעשיתם. ניתן ליצור קשר עם המשרד שלנו, ולהעביר לי את ההסכם, ואז אוכל לתת תשובה מוחלטת. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד מנהל הפורום