אתי בן ישי

יציאה מחוב משכנתא שהבית לא רשום על שמי.

אני גרושה מזה 6 שנים שבתהלכם חזרתי לגרוש שלי.. חיינו בשותפות בכל דבר גם בחשבון בנק.. הגרוש שלי לקח משכנתא על דירה שהיא רשומה רק על שמו.. מחשבון המשותף שלנו ואני רשומה על המשכנתא שלו.. -איך אני מוציאה את שמי מהמשכנתא? -אנחנו כבר לא ביחד. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד ורד לוי

לשם כך את צריכה לפנות עימו לבנק ולחתום על מסמכים על מנת שתצאי מהמשכנתא. כמו כן אני ממליצה לצאת המחשבון המשותף, שכן זה חושף אותך להסתבכות כלכלית אם הוא יכנס ליתרות חובה. יש לשים לב שמבחינת הקרטריונים של הבנק הם יסכימו ליציאתך מהמשכנתא. לשאלות נוספות את מוזמנת ליצור עימי קשר נקודתית 054-7494433