לירז ס

הסכם גירושין עם מגשר

שלום, האם עדיף לעשות הסכם גירושין עם מגשר או עו"ד? אם אנחנו מעוניינים בהסכם גירושין אז מתי פותחים תיק בבית דין כשיש הסכם או עוד לפני? תודה

עו"ד גלית צור

בסוגיה שכזו, שצדדים למעשה מבקשים לערוך הסכם גירושין על ידי מגשר משותף, בהחלט חשוב למגשר יהיה גם ידע משפטי בתחום דיני המשפחה ולא פחות חשוב פרקטיקה וניסיון מעשי בבימ"ש -מאחר וחשוב תמיד לשקף לצדדים את האלטרנטיבה המשפטית הקיימת בנושאים שבמחלוקת מגשר שאיננו מתמחה בתחום, יתכן ולא יועיל לצדדים באותה מידה, כמו מגשר שעוסק ומתמחה בתחום דיני המשפחה