דנה ל

מעבר דירה משמורת משותפת

אני במשמורת משותפת עם הגרוש שלי . ילדיי בני 7 ו 8 . אנחנו גרים בחיפה. אני מעוניינת לעבור לטירת הכרמל מרחק 8.5 קמ מחיפה ולהעביר את הילדים לבית ספר במקום, עקב כך שאבי עבר אירוע מוחי ואני צריכה להיות קרובה להורים ולעזור בטיפול בו וגם מעוניינת שבעתיד יהיה לי עזרה עם הילדים על מנת לעבוד יותר שעות. אני גרה בשכירות. האם זה יתקבל בבית משפט ומה צריך לעשות על מנת לקבל אישורם? האבא יתנגד

עו"ד גלית צור

לבחינת השאלה האם ביהמ"ש יעתר לשינוי מקום מגורים של הקטינים, בעת חלוקת שמני שהות שווים, ישנם שיקולים רבים אך בראש ובראשונה יבחן ביהמ"ש את טובת הילדים בכל מקרה ומקרה לכאורה מס' ק"מ כאלו , כפי שציינת, לא אמור להוות מיכשול אך שוב הדבר תלוי נסיבות נוספות באתר שלי ישנם מאמרים רבים בנושא את מוזמנת לקרוא או ליצור קשר עימי לשיחה יותר מפורטת