אדיר שעשוע

טיסה לחול תחת הסכם גירושין

אם סגרתי כרטיס טיסה לחול ל4 ימים וזה נופל על יום אחד לינה שהילדים צריכים להיות איתי והודעתי ל גרושתי חודש מראש והיא למעשה עושה לי דווקא ואומרת שהיא לא יכולה להיות איתם האם זה מותר לה? היא אומרת לי תמצא פתרון ואין לי פתרון לילדים באותו יום ואני לא מאמין שיש לה בעיה להיות איתם באותו יום מה גם שהצעתי לתת באותו שבוע יום אחר והיא לא מוכנה.

עו"ד גלית צור

בעקרון מאוד תלוי מה כתוב בהסכם הגירושין שלכם בנושא זה אך באופן כללי הורה צריך לדאוג לילדים כשהם אמורים לשהות אצלו ואם נוסע או נעדר מכל סיבה שהיא, עדיין עליו לדאוג שמשהו יהא עמם כמובן כשאין הדדיות וגמישות שני הצדדים נפגעים היום אתה זקוק לגמישותה, אם היא לא פועלת כך, מניחה שגם אתה לא תהא גמיש איתה כשהיא תזדקק לכך