יניבי

תשלום מדור עבור ילד בן 15

האם עליי להמשיך לשלם מדור לאמא , על הילד שגר איתה , כשהיא עכשיו קנתה בית וכבר לא משלמת שכירות ? הילד בן 15 תודה

עו"ד גלית צור

בעקרון רכיב המדור מתוך סכום המזונות מורכב גם מהחלק היחסי של המשכנתא או השכירות, אך גם מהוצאות נוספות של אחזקת הבית כגון: חשמל מים גז ארנונה וכו' לכן נראה על פי שאלתך, שיש מקום לבחון את גובה המדור כעת משלאם אין תשלומי משכנתא או שכירות על דירת המגורים שמתגורר בה גם הקטין אך חסרים לי עוד נתונים רבים על מנת לדייק התשובה מוזמן להתקשר אלי 0507427780