הדר רובי

גירושים, תהליך והכוונה

שלום אני חייה באוסטרליה, עם אזרחות אוסטרלית, לבעלי גם יש אזרחות ויש לנו 3 ילדים, אנחנו רוצים להתגרש, מה הם הזכויות שלי? ואם אני נשואה ברבנות בישראל אני מתגרשת בצורה אוסטרלית? או גם צריכה לפתוח תיק ברבנות? ומה קורה אם אני חוזרת לארץ עם אחד או שתי ילדי? אודה להכוונה ויעוץ

עו"ד גלית צור

הי הדר זו אחת השאלות הכי מורכבות ותלויות נתונים ספציפיים כגון האם יש ביניכם הסכם שעשיתם לפני שעזבתם את הארץ? אם לילדים יש אזרחות כפולה ? האם אתם מתכוונים לחזור יחד? כמה שנים חייתם שם ומה צברתם את מוזמנת לשלוח לי מייל פרטי או ליצור קשר בהודעת ווטסאספ לשיחה יותר מקיפה בנושא ולקרוא בבלוג שבאתר שלי על הנושא בהרחבה