מנהלי הפורום
התחלת תהליך
שלום בני. תודה על המענה. אני באמת לא יכולה ללכת לצערי לעו"ד כי אין לי את הכסף לזה. לא הבנתי מה זאת אומרת" לפי ההלכה"-לא בגדתי נשואה 13 שנה+2 ,פשוט לא מסתדרים. יש בית יש רכבים שניים ויש חשבונות נפרדים (הוא עצמאי ואני עובדת חצי משרה ) אז לפי מה שרשמתי מה זה אומר לפי ההלכה?? (לטובתי או לרעתי). הבנתי שאני יכולה לפתוח תיק במשפחה אבל בפועל לא הצלחתי (תגובה קודמת) לגבי הסכם ,יש הסכמה (כלומר בית ימכר ויחולק חצי חצי וכל אחד ישאר עם הרכב שלו) רק על גובה דמי המזונות אין הסכמה -הוא רוצה 3000 ואני רוצה לפחות 5000 (זה פחות מחצי ההוצאות החודשיות שלנו) אז אמרתי חצי . עדיין יש לי עדיין סיבה ללכת בכל זאת לרבני?? המון תודה בהמשך רשמת לי שאני יכולה לסדר את גובה דמי המזונות בבית הדין לעניני משפחה. השאלה שלי אני ובעלי חותמים על הסכם שמסכם את החלוקה הנ"ל כולל סעיף על גובה המזונות 3000 ש"ח ומחתימים אותו כחוק אצל עו"ד ואז פונים לרבני להמשך תהליך הגירושים ורק אז פונה לבית הדין לעניני משפחה לשנות את הגובה שלו?? השאלה שלי האם זה ניתן לשינוי (כי הבנתי שכאשר זה חתום קשה מאוד מאוד לשנות סעיפים שנעשו בהסכמה) ומה לגבי גובה דמי מדור?? המון תודה!!!