מנהלי הפורום
עוזבת את הבית
שלום! אני נשואה בלי ילדים ולאחר שנתיים של זלזול, קור, חוסר פרגון וחוסר תמיכה, החלטתי שאני מעוניינת להתגרש. אני מרגישה מרומה ומושפלת מהיחס של בעלי. את התקופות הרעות עברנו בזכות השתיקה, הויתור וההבלגה שלי, הצלחנו לשרוד את השנתיים ביחד. לאחר נסיונות שכנוע כושלים לשקם את הנישואים כמו ללכת לייעוץ זוגי, התייאשתי ומאסתי בהתנהגות הבלתי נסבלת של בעלי. מה גם שאני מאוד רוצה ילדים והתחלתי בבדיקות אבל גם בנושא הזה בעלי לא מוכן לשתף פעולה. אני מרגישה שאין עם מי לדבר והאהבה והכבוד שלו כלפיי נגמרו. בשבועיים האחרונים אין בינינו תקשורת לחלוטין. הוא נותן לי להרגיש מאוד לא רצויה בבית ששייך לו וכרמז עבה במיוחד הוא הניח את טבעת הנישואים שלו על השולחן ונראה שהוא רק מחכה שאסתלק מהבית. יש לציין שמשפחתי מתגוררת בעיר אחרת ואם אני עוזבת את הבית אני גם חוזרת לעיר האהובה והמוכרת וכמובן למשפחה שכל כך חסרה לי. ברצוני לשאול מה קורה מבחינה חוקית אם אני עוזבת את הבית ומודיעה לבעלי שברצוני להתגרש? אני גם חוששת מתגובתו ולא יודעת איך להגיד לו דבר כזה. התחושה שלי שהוא מייחל לזה כבר. האם העובדה שאני זאת שיוזמת את העזיבה תגרום לי לבעיות בעתיד? אשמח לתשובה. תודה.