משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד ורד לוי

עו"ד ורד לוי

עורכת דין ומגשרת לדיני משפחה וירושה

קביעת פגישה
0772304000
חזרה לפורום

צו הגנה

איי
אייל

שלום רב.. אני פרוד מזה שנה ויש לי ילד בן 3, לאחר פרידה מלוכלכת ועלילות מצד האישה ובני משפחתה נגדי ומזה כשנה שהיא מונעלת ומתעללת בי הכוח שיש לה מהחוק והרשיות.. לפני כחודש ניסיתי ליצור קשר טלפוני עם בני בכדי לומר שבת שלום ופרודתי סיננה את כל שיחותי והודעותי רשמתי מספר הודעות שנראו לבסוף כמאיימים על אחיה ואביה ונעצרתי שלושה ימים, לאחר ששוחררתי קיבלתי צו הגנה מבית הדין לענייני משפחה וכאשר הופעתי לדין לאחר שלושה ימי מעצר ויומיים ללא שינה הייתי נסער בבית המשפט והורחקתי מבני לעוד ששלושים יום,, לא הייתה לי כוונה לאיומים כלפי בני משפחתה ונגיד שכך בית המשפט ראה את הודעותי כמאיימות האם בית המשפט לענייני משפחה יכול להרחיק אותי מבני גם אם אני מסוכסך עם פרודתי או בני משפחתה אבל בני לעולם לא צד בעיניין אז מדוע כך הוחלט ומה עלי לעשות כדי למנוע עלילות מצד אישתי האם לוותר על קשר עם בני???? וחוץ מזה בעוד שבוע מסתיים צו ההרחקה מבני אבל מפרודתי יש עוד חודשיים הרחקה כםי שמצויין בהחלטה הסדרי הראיה יתבצעו מפתח ביתו של הקטין למשך החודשיים הבאים, הרי שהיא לא תעביר אלי את הילד דרך אף גורם שלישי מה יש באפשרותי לבצע כדי להיות עם בני בלי שום הפרעה ומניעה מצד פרודתי??