משפטי– זאפ
משפטיפורומיםאובדן כושר עבודהתביעה לאובדן כושר עבודה

מנהלי הפורום

עו"ד אלחדיף רן

עו"ד אלחדיף רן

עו"ד רן אלחדיף עוסק בתחומי הנזיקין השונים ובעל מומחיות מיוחדת בתחומי הפוליסות השונות, ביטוח לאומי, משרד הבטחון, תאונות נזיקין מורכבות ותאונות הדרכים.

חזרה לפורום

תביעה לאובדן כושר עבודה

אוב
אובדן כושר עבודה

שלום אני בת 60.5 ,יש לי ביטוח מנהלים משנת 1998 עם כיסוי של אובדן כושר עבודה, שבה רשום שבמקרה של אובדן כושר עבודה : "תשלום פיצוי חודשי בסך 3074 עקב אובדן כושר עבודה(193/005)". הפסקתי את העבודה עקב מצב בריאותי. והגשתי לחברת ביטוח תביעה לאובדן כושר עבודה, התביעה אושרה , בפיצוי חודשי של 900 ש"ח לחודש.(יש לציין שהשכר ב12 חודשים שקדמו לתביעה 4500 כל חודש). ההסבר שחברת ביטוח נתנה לסכום הזה הוא שהמעסיק לאורך השנים שילם סכום קבוע של 2.5 % , ועם השנים הוא היה אמור להגדיל את הפרמיות על מנת שסכום הפיצוי ישאר 3074. וכיוון שהמעסיק לא עשה זאת אז הפיצוי קטן עם השנים ועומד כרגע בגובה של 900 ש"ח.. האם יש לקבל את את הטענה הזאת של הביטוח, או שיש משהו לעשות בנידון? תודה.

RE:
אהו
עו"ד אהוד דהאן(נכתב ע"י: אובדן כושר עבודה)

יש לבדוק את הפוליסה ולקבל טבלת התשלום ולבקש לראות את ההודעות שלהם אל המעביד. יש לשקול בעניין תביעה כנגד חברת הביטוח והמעביד