חיים

שלום רב לכם הסיפור מתחיל ככה אני בן 50 נפגעתי בתאונת עבודה לפני שנה וחצי ואני במהלך תביעה נגד חברת הביטוח אבל זה יקח הרבה זמן השאלה שלי היא : אין לי שום הכנסות יש לי נכות לא יכול לעבוד בדקתי מול ביטוח לאומי ואמרו שאינני זכאי להבטחה הכנסה כי יש לי רכב מעל 40 אלף גם איניני זכאי לאבטלה גם כן רק קבלתי סכום חד פעמי מנכות צמיתה סכום קטן מה אפשר לעשות האם יש מה לעשות לקבל קצבות אני יש לי 5 ילדים חלקם חולים תודה

עו"ד אהוד דהאן

לא פרטת האם התאונה שלך מהווה גם תאונת דרכים שבמקרה שכזה תוכל לשקול לבקש תשלום תכוף ( מעין תשלום על חשבון )

חיים

תאונת עבודה