יפעת בן אריה

סכרת +טרשת עורקים + כתף קפואה

שלום לך , לפני כשנתיים קיבלתי אירוע לב וקבעו שיש לי טרשת עורקים ,לאחר צינתור החליטו לשים לי 3 סטנדים , אני חולת סכרת מעל ל-17 שנה בטיפול תרופתי. הקרדיולוגים קבעו שיש החמרה כנראה בגלל שהסכרת לא מאוזנת. לפני כ -10 חודשים התחילו לי כאבים חזקים מאוד בכתף עם הגבלה קשה בהזזת היד לצדדים ולאחר , הרופאים טוענו שאי אפשר לתת לי כדורים בגלל מחלת הלב וגם לא זריקות בגלל הסכרת , התחלץי פיזיותרפיה אך לא עזר , נתנו לי מדבקות נגד כאבים , טיפול בגלי רדיו , בסוף נתנו לי זריקה אחת אבל גם זה לא עזר. ניסיתי מחטים סיניות אך אין שינוי. האורתופד טוען שאין מה לעשות ושזה יעבןור כמו שזה בא. הלכתי להתייעץ עם אורתופד נוסף וגם הוא טוען אותו הדבר. אני סובלת מכאבים חזקים מאוד בכתף ועד לאצבעות הידיים , יש החמרה בהגבלת התנועה ואני כמעט ולא יכולה להזיז את היד , מאחר ואני עובדת במשרד , אני מתייקת ומדפיסה ומקלידה ויש לי קשיים אפילו להקליד עם יד שמאל. התפקוד בעבודה נפגע מאוד , נאלצתי להיעדר הרבה מהעבודה עד שפיטרו אותי. מה את המייעץ לי לעשות ? האם יש טיפול למצב שלי ? האם יש לי קייס לתבוע דמי נכות מביטוח לאומי על כל המחלות שאני סובלת מהן ? אני אודה לך מאוד על העצה והתשובה כי סובלת מאוד ואומללה דרך אגב , אני רק בת 48 וחיי נהרסו... יפעת

item.Author מנהל הפורום אריק שלו, עו"ד

שלום יפעת , המצב אותו הנך מתארת, יכול לזכות אותך לגמלת נכות בביטוח לאומי. נשמח לעמוד לשרותך במידה ותפני לפי הפרטים המופעים באתר.

עו"ד אלדד אוחיון

יפעת שלום. קשה לענות לך בתכתובת על הנושא שהצגת. בגדול ניתן להגיש תביעה בענפים מסוימים במוסד לביטוח לאומי, תלוי במצבך התפקודי. בנוסף, באם יש בידיך פוליסת ביטוח פרטית קרוב לוודאי שניתן לעשות בה שימוש הנך מוזמנת לייצור קשר בטל 0528778505 ונשמח לסייע