שירה

פרישה מוקדמת בגיל 61/אובדן כושר עבודה

אני בת 61 , עובדת במרפאה 15 שנה כמנהלת אדמיניסטרטיבית. תפקיד הגורם בין היתר ללחץ ועצבים. בזמן האחרון אני חדה כי אין לי הסבלנות המתאימה להמשיך לעבוד . שיחה עם התמנה דלי לא הועילה, כי לטעמו הוא לא ״מוותר״ עלי. כתוצאה מחוסר הסבלנות שלי, היתה שיחה בצעקות עם לקוח שאף כתב מכתב תלונה. הגעתי חשוב שאני חושבת כבר באמת למאת לפנסיה, ואם זאת לא לאבד את הזכויות ועוד. מה ניתן לעשות ?!!

אלירן וקנין, עו"ד

שלום שירה, במידה ומצבך הרפואי אינו מאפשר לך לעבוד, זכותך להגיש תביעה לקבלת תגמולי פנסית נכות.