אורי

אובדן כושר עבודה בחברת כלל

אני בן 31. במקום העבודה שבו עבדתי היה לי ביטוח אובדן כושר עבודה דרך חברת כלל. כיום לאחר מחלה ופגיעה קשה כבר לא עובד ומקבל קצבה חודשית על אובדן מלא. העניין הוא שלדברי נציגי הביטוח אין קביעה לצמיתות, אלא עד שנתיים ובכל שנתיים צריך להביא אישורים רפואיים מעודכנים של מצבי. האם זה נכון? אף פעם לא יהיה לי זכאות קבועה כמו בביטוח לאומי למשל?

אלירן וקנין, עו"ד

שלום אורי, בשל גילך הצעיר יחסית, בדרך כלל הנכות שתיקבע לך ע"י חברת הביטוח תהיה זמנית, ותצטרך להראות שהנך מצוי באובדן כושר עבודה.