קרן

קנאביס ואובדן כושר עבודה

ברצוני להגיש תביעה לביטוח מנהלים על אובדן כושר עבודה על רקע נפשי השתמשתי בגראס לעיתים ( ממוצע אחד לחודש ) ובעבר פעמיים בשבוע האם חברת הביטוח יכולה לדחות את התביעה הטענה להתמכרות?

אלירן וקנין, עו"ד

שלום קרן, במידה והינך מצוי באובדן כושר עבודה עליך להגיש תביעה לביטוח. לא הבנתי האם השימוש בקנביס הוא לצורך רפואי. בכל מקרה אני מציע לך להגיש תביעה. בהצלחה אלירן וקנין, עו"ד תביעות נזיקין, ביטוח, תאונות, אובדן כושר עבודה ורשלנות רפואית