ערן

זכויות פיטורין. בגין רגישות

מצאו שאני רגיש לאבק והעבודה שלי היא במקומות עם המון אבק באויר (צבעיות רכב)השאלה האם רופא תעסוקתי מחליט שאני לא מתאים לסןג העבודה שאני עובד בא אז אני יכול להפסיק בגין מפוטר לקחת את דמי הפיטורין ולחתום אבטלה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

ראשית כל מדובר בשאלה בתחום דיני העבודה ואני ממליץ לך לשאול בפורום דיני עבודה. לנושא הרופא התעסוקתי סביר שייקבע שאינך יכול לעבוד באותה העבודה ואז למעסיק יהיו 2 אפשרויות : א.לסיים את עבודתך דהיינו לפטר אותך. ב. להציע לך עבודה שמתאימה למצבך הרפואי.