מירי

פוליסה לאכע אחרי פיטורין

אנינכרגע באכע ומקבלת סכום מהפוליסה. אם אחזור לעבודה ואפוטר, האם אוכל להמשיך לקבל את סכום הביטוח? ואם כבר אהיה בריאה ומובטלת, אוכל להמשיך לשלם לפוליסה למקרה שהמחלה תחזור? האם אפשר להפעיל אכע גם במצב של אבטלה ללא משכורת ודמי אבטלה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

ככל שחזרת לעבודה מלאה לא תוכלי לקבל אבדן כושר עבודה - מה שנבחן הוא כושר עבודתך. אם תהיי בריאה ומובטלת קיימת אפשרות לשמור על הכיסוי הביטוחי במסגרת "ריסק זמני" עליו תשלמי מכיסף - בכל פוליסה יש הגדרה לעניין זה. רוב הפוליסות מאפשרות ריסק זמני שנע בין 12 חודשים ל- 24 חודשים. כן לעיתים ניתן לקבל קצבת אכ"ע ודמי אבטלה גם יחד.