מאייה

תביעה א.כ.ע ביטוח פנסיה רטרו

לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים לפני כ 17 שנים התגלה לי קרטוקונוס ובעיות ראיה ואני במעקב כבר מספר שנים לפני כ5 שנים הרופא המליץ לי להימנע מעבודה ממושכת מול מחשב ורשם לי המלצה למעסיק עד 6 שעות מול מחשב מאז חלה התדרדרות וצימצמתי את שעות העבודה שלי לחצי ל 4 שעות אך ללא אישור רפואי כלשהי יש לי תיעוד של ביקורים למעקבים אצל מומחי עיניים בחודש אוגוסט 2019 הגעתי לרופא תעסוקתי שקבע שלפי המסמכים הרפואים אפשר לעבוד עד 4 שעות הגשתי תביעה לחברת הביטוח הפנסיוני שלי על אובדן כושר חלקי הם מסכימים לקבל תביעה רק מהמועד שבו קיבלתי אישור מרופא תעסוקתי למרות שידוע לי כי אפשר רטרו עד 3 שנים אך לטענתם לא מצויין באף מכתב או המלצה לצימצום השעות לפני האעשור באוגוסט 2019 הסוכנת ביטוח המליצה לי לפנות לעורך דין..האם כדאי לי לפנות לעו"ד או להסכים לתביעה מאוגובט. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

צריך לשקול עלות מול תועלת. לא ברור על אילו עלויות מדובר. עו"ד לא בהכרח יסכים לטפל בתיק שסכומי הפיצוי הם מזעריים בתמורה לעבודה על בסיס אחוזים. הצעתי היא קודם לנסות לחשב בצורה גסה מה עלות ההפסד ואז לבדוק עלויות של עו"ד (כאשר הוא מודע לגודל ההפסד וסוג התביעה).