אדווה

אובדן כושר והלוואה מקרן הפנסיה

שלום. אני במנורה מבטחים עם צבירה פנסיונית של 20 שנה נמצאת באובדן כושר מלא מקבלת מהם קצבה ומעוניינת בהלוואה מהם. בפרסום הם לא פוסלים מתן הלוואה למקבל קצבת נכות ואף מתייחסים לתנאים אך בפועל כשמתקשרים הנציגים שוללים אפשרות לקיחת הלוואה בגלל שאני 'בתביעה'. האם יש לך עצה בשבילי כיצד לנהוג? הרי בפרסום הם בפירוש מציינים שכן אפשר תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

השאלה אינה רלוונטית לפורום אובדן כושר עבודה. מאחל לך בהצלחה במציאת הלוואה מתאימה.