יסמין

חוק ההתיישנות לאובדן כושר עבודה, שאלה

בשנת 2016 ילדתי ויחד עם זאת היה לי דיכאון לידה וטיפולים חודשיים אצל פסיכיאטר. שותה כדורים באופן קבוע. בשנת 2019 ילדתי שוב ושוב קקה לי המקרה וקיבלתי מרופא תעסוקתי מכתב שלא אוכל לעבוד יותר. תובעת על אובדן כושר עבודה. חור ההתיישנות חל החל משנת 2016 כשקרה המקרה או משנת 2019 שקרה המקרה שוב פעם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

המועד הרלוונטי לפנסיית נכות הוא המועד בו הפסקת לעבוד בפועל. מכיוון שיש שיקולים נוספים (לא ניתן לפרט את כל השיקולים במסגרת הפורום) שיש לקחת בחשבון הייתי ממליץ לך להגיש את התביעה יחד עם עו"ד העוסק בתחום.