עידןמ

החרגות בפוליסת ביטוח חיים

בהעתק של הפוליסה כתוב "לא נקבעו תנאים מיוחדים/החרגות/תוספות רפואיות במסגרת הליך החיתום הרפואי" זה אומר שהחברה עשתה חיתום הצהרתי או רפואי? הכוונה בדקה גם את התיק הרפואי או הסתמכה רק על ההצהרת בריאות? (במועד הצטרפות חתמתי על ויתור סודיות)

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

כל חברת ביטוח פועלת בצורה שונה ולכן לא ניתן לדעת בוודאות האם הסתמכו על הצהרת הבריאות או שבדקו את התיק הרפואי.

עידןמ

אם אקח את הטופס הצהרה לרופאת משפחה ואתן לה לחתום אחרי שהיא הסתכלה בתיק הרפואי ואת זה אמסור לחברה אז זה ייחשב חיתום רפואי מלא? ז"א במקרה הזה החברה כבר לא תוכל להגיד בעתיד שההצהרה היתה לא מלאה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

איני מכיר פרקטיקה כזאת. אני ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד בתחום או מומחה לחיתום.