טל ידיד

עבודה במקביל לאובדן כושר עבודה

הי מרגישה קצת פתטית לשאול זאת ובכל זאת... אני מקבלת אכע' מחברת הביטוח ונכות כללית מב"ל שבגלל מסלול ביטוחי גרוע מגיעים יחד לסכום נמוך. מבחינת ב"ל אפשר לעבוד במקביל עד לסכום מסוים מבלי שתיפגע קצבת הנכות. מה לגבי אכ'ע- האם מותר במקביל לה במשרה חלקית כדי להשלים את ההכנסה או שיש בכך משום סתירה לאובדן הכושר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

ברוב התקנונים של קרנות הפנסיה קיימת פנסיית נכות חלקית בין 25% ל - 75% נכות תעסוקתית. יחד עם זאת יש לבדוק את התקנון שחל עליך באופן פרטני.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

יש צורך לבדוק את הפוליסה באופן פרטני. בחלק מהפוליסות קיים כיסוי לאכ"ע חלקי וניתן לעבוד בצורה חלקית ולהמשיך לקבל קצבת אכ"ע.

טל ידיד

אין לי פוליסה, יש תקנון. אבדוק מה מצוין בו. איך זה אמור להיות רשום שי כיסוי לאכ"ע חלקי? תודה טל