חן אהרון

בדיקת רופא תעסוקתי בתחילת עבודה

שלום רב, התקבלתי למקום עבודה חדש, מקום העבודה שלח אותי לרופא תעסוקתי לקבלת אישור עבודה בסביבת קרינה מיננת. הרופא ראה בבדיקות עיניים צויין על התחלה מזערית בהיקף העדשה של קטרקט ולכן לא אישר לי לעבוד במשרה זאת. האם יש הגיון בהחלטה זאת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

שאלתך היא בתחום הרפואי/דיני עבודה. היגיון זה מושג יחסי ואין תשובה חד משמעית, ההגיון של המעסיק הוא לא בהכרח ההגיון שלך. מבחינת המעסיק והרופא התעסוקתי ככל הנראה יש הגיון אם זאת השאלה.