hupa100@gmail.com

האם יכול לפתוח כעת קרן פנסיה נמצא בא.כ.ע

שלום .אדם בגיל 47. כרגע שנתיים אחרי תביעה מול חברת ביטוח ששילמה תשלום חד פעמי וסופי (לפני שנתיים) בגין אובדן כושר עבודה.מקבל כעת קצבת נכות מביטוח לאומי בלבד .1. האם יכול לפתוח כעת קרן פנסיה או ביטוח מנהלים חדשים ? 2.האם  בכלל כדאי כעת  לפתוח קרן פנסיה או ביטוח מנהלים חדשים?תודה רבה !

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

מדובר בשאלה אישית ופרטנית. לא ניתן להשיב בפורום, אלא לאחר קבלת מלוא הפרטים. אני מציע לך לקבל ייעוץ מעו"ד שעוסק בתחום זה.