אילנה

תביעת אובדן כושר עבודה לאחר חופשה ארוכה

שלום, אני עצמאית ומפקידה באופן עצמאי מדי חודש לקרן פנסיה כולל ביטוח אובדן כושר עבודה. לפני כשנה סגרתי את העסק שלי לטובת טיול בעולם. לאחרונה חזרתי במטרה לפתוח את העסק מחדש אבל מפה לשם פגיעות רפואיות מונעות את זה ממני. אני מעוניינת לתבוע אובדן כושר עבודה. האם העובדה שלא עבדתי בשנה האחרונה מהווה בעיה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

במידה ושמרת על הכיסוי הביטוחי במסגרת "ריסק זמני" ניתן יהיה לתבוע את קרן הפנסיה. אם לא ביקשת "ריסק זמני" ע"פ התקנון הכיסוי הביטוחי נשמר לתקופה של 5-6 חודשים בלבד ואז לא יהיה ניתן לתבוע פנסיית נכות.