ליאת ג

אובדן כושר עבודה- תשלום חלקי

שלום, הגשתי תביעה בגין אובדן כושר עבודה לאחר שביטוח לאומי הכיר ב 100% נכות גם לעיניין אובדן כושר עבודה. חברת הביטוח הפחיתה את הסכום החודשי מ 7,000 ש"ח לפי הפוליסה לסכום חודשי של 4,600 ש"ח ןלא צויין מדוע, יש לומר שגם במכתב מחברת הביטוח הם הכירו ב 100% אובדן כושר עבודה. בנוסף, עילת התביעה לפי המצב הרפואי קמה ב 15.7.21, אני הגשתי תביעה רק ב .30.8 מאחר וחיכיתי להחלטות רשמיות בתביעה של ביטוח לאומי וחברת הביטוח קיזזה לי בכום של חודש וחצי על הגשה מאוחרת.. בנוסף הם רושמים שתשלום הפוליסה הוא רק עד שנת 2045, האם באמת יש הגבלה בתאריך? בתודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

לשאלה הראשונה : לא ניתן לדעת ע"ס שאלה בפורום. מומלץ לקחת ייעוץ משפטי. לשאלה השנייה: בחלק מהפוליסות ובחלק מקרנות הפנסיה הפיצוי מתחיל בפועל רק 60 ימים לאחר מועד אי הכושר שנקבע. שאלתך היא רלוונטית רק לך מכיוון שלענות על שאלה זאת יש לעיין בפוליסת הביטוח/קרן הפנסיה שחלה עלייך. לשאלה השלישית : רוב פוליסות הביטוח מוגבלות בזמן ונועדו לתת כיסוי עד גיל יציאה לפנסיה 67/65.