רינטה

אובדן כושר עבודה זמני

הייתי לפני שבוע אצל רופא תעסוקתי והיא הביאה לי אישור שבו כתבה מומלץ להימנע מעבודה פיזית הכרוכה בהקמת משקלים כבדים וגם ציינה בהערות : במידה ואין עבודה חלופית להנ"ל תחת מגבלותיה נא לממש את זכויותיה כחוק .אבל היא ציינה הרופאה שתוקף ההחלטה למשך 3 חודשים .מה עושים במצב כזה העבודה שלי היא פיזית המעסיק לא רוצה לשלם לי את התקופה הזאת של של ההמתנה 3 חודשים והמעסיק גם לא רוצה לפטר אותי .מה עושים ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

מומלץ לבחון אפשרות של תביעה של פוליסת אבדן כושר עבודה/נכות מקרן הפנסיה. בנוסף צריך להבין ממה נובע אי הכושר ולמצות את הזכויות בהתאם. מומלץ להתייעץ עם עןו"ד אפשרות של התפטרות בדין מפוטר עקב מצב רפואי. בסיום התקופה יש לחזור לרופאה התעסוקתית להמשך הוראות ביחס לעבודתך הספציפית. בכל מקרה הייתי ממליץ להתייעץ עם עו"ד ע"מ שייראה את התמונה הכוללת וידע להכווין אותך.