ולדיס

הצמד אובדן כושר למדד

אני מקבל קצבת אובדן כושר עבודה דרך ביטוח מנהלים. כתוב לי בפוליסה ש 24 חודשים ראשונים (לאחר תום תקופת ההמתנה,במיקרה שלי זה 3 חודשים) הקצבה תהיה צמודה למדד מחירים. חברת ביטוח הפסיקה הצמדה למדד כבר אחרי חודש 22 . הנימוק שלה ש חודשיים של פרנציזה שהם שילמו לי בתשלום הראשון אחרי תקופת המתנה, גם נלקחים בחשבון. האם זה חוקי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

מדובר בשאלה מאוד פרטנית שלא ניתן לענות עליה בפורום זה מבלי לעיין במסמכים אישיים ומסמכי תשלום.