דוד אברהם

פנייה לרופא תעסוקתי לגביי החמרה במצב בריאותי

השאלה שלי היא ככה יש לי שלושה סלטי דיסק בגב תחתון עם הקרנות לרגל ימין התחלתי עבודה חדשה במחסן לפני חצי שנה בחברה טובה ובמצב בריאותי טוב יחסית אמרו לי שאני לא יעבוד פיזית בפועל זה לא קרה עבדתי מדי פעם פיזית ומאז המצב הבריאותי שלי החמיר הכאבים גב חזרו והחמירו ויש לי הקרנות לרגל שגם החמירו האם שווה לי ללכת לרופא תעסוקתי האם יצא לי מזה משהו הייתי כבר בוועדה רפואית בעבר קבעו לי 19% נכות 10% על הגב 9% על הלב. בלי אובדן כושר עבודה אבל. אז לא עבדתי אז השאלה הנשאלת שווה לי ללכת לרופא תעסוקתי האם יצא לי מזה כי בעבודה הם היו מודעים לבעיות שלי אמרתי להם הכל לפני שנכנסתי לעבודה וזה היה מקובל מבחינתם

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

במידה ותלך לרופא תעסוקתי, מקום העבודה יהיה מחוייב למלא אחר החלטתו. קח בחשבון שמקום העבודה אינו מחוייב להעסיק עובד שאינו מתאים לו מבחינה תעסוקתית (דהיינו יכולים בסוף לפטר בשל צרכיי מערכת וחוסר התאמה לתפקיד). הייתי מציע להתייעץ עם עו"ד המתמחה בדיני עבודה לפני הפעולה.