גידי א

אבדן כושר עבודה ..........

אושר לי קיצבה של 100% א.כ.ע. מחברת הביטוח. בתצהיר כתבתי שיש לי הכנסה שלא מעבודה (שכירות) וכך אני מוגדר בביטוח לאומי ומס הכנסה. בשל כך קיצצו לי בקצבה. הביטוח הוא לכושר עבודה ולא כושר השתכרות. כששילמתי את הפרמיה כל השנים לא שאלו אם יש לי הכנסה נוספת ושילמתי תשלום מלא. האומנם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

ע"פ התיאור נשמע שמדובר בקרן פנסיה. עליך לבדוק בתקנון הקרן שחל עליך כיצד מוגדרות הכנסות. על פניו נשמע שהצדק עימך אך בכל זאת כדאי לבדוק בתקנון את ההגדרות ואת ההגדרות לקיזוז קצבה. ככל שיש שאלה פרשנית עליך לפנות לביה"ד.