מעיין

אובדן כושר עבודה ודמי אבטלה

שלום. אני מקבלת קצבת אובדן כושר מפברואר 2020 עד אפריל 2023. פוטרתי רשמית בדצמבר 2022 מעבודתי. האם אני יכולה לתבוע בנוסף דמי אבטלה? בנוסף, במידה ואקבל דמי אבטלה (לאחר סיום תקופת קצבת אובדן כושר ואכנס שוב למצב של אובדן כושר בהמשך (צפויים לי ניתוחים נוספים שישביתו אותי) לפי מה תחושב קצבת אובדן כושר החדשה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

במידה ומדובר בקרן פנסיה חדשה יבוצע קיזוז. אם מדובר בפוליסת ביטוח, תלוי מה קבוע בפוליסה לעניין הקיזוז. במידה ויהיה אי כושר נוסף מה שישנה זה מועד האירוע המקורי לתביעת ההמשך בנושא השכר.