אור מור

אובדן כושר עבודה וביטוחים

שלום, הוכרתי ע"י ביטוח לאומי בנכות זמנית של 60% ואובדן כושר עבודה מלא של 100% למשך שנה. בהתאם קבע גם רופא תעסוקתי אובדן כושר עבודה. יש לי ימי חופשת מחלה צבורים למשך כ-10 חודשים. יש לי קרן פנסיה אשר מכסה גם אובדן כושר עבודה. האם במקביל לתשלומי המעביד של חופשת מחלה אני זכאי גם לתשלום מטעם קרן הפנסיה המכילה סעיף של אובדן כושר עבודה, או שהקרן משלמת רק לאחר סיום ימי חופשת המחלה שנצברו? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

עליך לבדוק את נושא ימי המחלה בתקנון הקרן. בתקנון הקרן האחיד ימי המחלה לא צריכים לבוא בחשבון, אך כאמור עליך לבדוק את התקנון הספציפי שחל עליך.