אלחנדרה פליישר קנון

רופא תעסוקתי אובדן כושר עבודה

חלית קיבלתי אובדן כושר מביטוח הראל עד עכשיו. השבוע חזרתי לרופא תעסוקה בפעם השלישית אבל לפני חודשיים המקום עבודה שלי נסגר לגמרי. הרופא תעסוקה אמר לי שאני לא יכולה לעבוד וכך הוא רשם אבל המכתב מיועד למקום עבודה שנסגר והוא רשם שאני לא יכולה לעבוד לטווח ארוך. אני צריכה את המכתב כדי להביא לחברת ביטוח אבל אומרים שצריך לרשום תאריכים עד מתי אני לא יכולה לעבוד ובנוסף לא לרשום את המקום עבודה שכבר פוטרתי. הרופא אומר שאין לו מה לעשות אם פוטרתי . האם זה נכון? מה אני צריכה לעשות במיקרה הזה? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

ככל שקיים חשש שהביטוח יידחה אותך מקבלת תשלום - במקרה מסוג זה הייתי ממליץ להתייעץ עם עו"ד העוסק בנושא אבדן כושר עבודה.