ירון כהן

שעות נוספות במקרה של אובדן חלקי

הנני בעל אובדן כושר חלקי 6 שעות עבודה ביום. מקבל קצבה מקרן הפנסיה. לאחרונה יש עומס בעבודה ואני זולג כחצי שעה ביום מעבר לשעה בה אני אמור לסיים את יום העבודה. משלמים לי על כך שעות נוספות. האם הדבר תקין? הם עלולה להיפגע קצבתי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

בתקנון האחיד הקרן מגדירה נכה - "עמית מבוטח שלפחות 25% מכושרו לעבוד נפגע מחמת מצבו הבריאותי", דהיינו אם נפגע כושר העבודה ב- 25% ומעלה עצם הזכאות לא צריכה להיפגע. בשאלה לגבי הנושא הכספי בהחלט ייתכן ותהיה לכך משמעות.