לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
כפיר

רשלנות רפואית של שני בתי חולים באיבחון

שלום רב! אני נכה צה"ל שמוכר על שתי פגיעות בעמוד השידרה וגם על מצב נפשי חורג לנכות הפיזית בסך 10% שקיבלתי לאחרונה וגם על זה עירערתי - סך הכל יש לי 40% כיום!יש לציין שאלו פגיעות/מחלות שמצריכות מעקב שכן הן מידרדרות עם השנים ויכולות לגרום שיתוק! במרץ 09 אירעה לי החמרה קשה במצבי ומצב הניידות שלי ובגינה גם נזרקתי מהבית ואני פרוד + 3 ילדים קטנים שגם אותם אני בקושי רואה בגלל פרודתי שלוחצת עלי כידי להשיג את מה שהיא רוצה... בהתלה הלכתי למיון במאיר בכפר סבא ששם אחרי 10 שעות על כסא גלגלים ומיטה - שיחררו אותי בהמלצה לשיחה עם פסיכיאטר שכן לא מצאו שום דבר וגם לא עשו לי צילומי הדמייה עד שצעקתי עליהם וקיבלתי רק צילום רנטגן מסכן וזהו... למחרת הגעתי לתל השומר ששם כבר בדקו אותי ועשו לי MRI ואושפזתי במצב של ניידות קשה ל4 ימים בנוירכירוגייה - בשיחה עם מנהל המחלקה הוא אמר לאימי שהכל בסדר ולא מוצאים כלום ושיחרר אותי - ואז בבית ראיתי שבMRI רואים בצוואר בלטי דיסק ודברים שלא נכתבו לי בהדמיות קודמות בעברי וכן ראיתי שיש החמרה גם בצוואר וגם במחלות המוכרות ואז לקח שנה וחצי של הליכה לרופאים וכל מיני צרות עד שאובחנתי סופית לפני כחודשיים במיאלופתייה צווארית מחוליה C3 ועד C7 ועברתי ניתוח רק בשתי חוליות - נשלחתי לשיקום ברעות ששם רק מצבי יותר הידרדר ואחרי כמה ימים הצטרכתי כיסא גלגלים בשל מעידות פתאומיות ברגליים ונפילות - יש לציין שגם בבית חולים איכילוב נפלתי ומעדתי כמה ימים לפני שנשלחתי לשיקום - השיקום החזיר אותי לבית החולים לבדיקות עקב הנפילות ובית החולים שיחרר אותי אחרי כמה ימי אישפוז שוב באיבחונים של מצב נפשי כמו שממרץ 09 עשו לי ובעצם לא איבחנו את מה שיש לי - וכיום אני בבית של אימי שלא מותאם לנכים ושוב אני במצב קשה פיזית ונפשית ואין שומע ואין עוזר כמו מנקודת ההתחלה שפיקפקו בי - אני בתהליכי הגשת תביעה למשרד הבטחון עכשיו - אבל אני באפיסת כוחות ולא מתפקד ומתקשה בפעולות ועורכת הדין שלי לא ממש בתמונה כמו שהיא צריכה להיות... מה לעשות? גם משרד הבטחון ואגף השיקום מתעלם ממני וממצוקתי כבר ממרץ 09 - לדעתי אני שוב צודק ויש החמרה גם בשתי הפגיעות שמוכרות ואף זה ברור בצילומים אבל שוב הרופאים מתעלמים מדבריי ומכסים את התחת שלהם כרגיל - אני כבר לא יודע מה לעשות שכן אני באפיסת כוחות קשה פיזית ונפשית ולא יודע מי יכול כבר לעזור לי

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית